Hoezo een hypothese?

Hypothesen, en daarmee onderzoeksvragen, kunnen richting geven aan het forensisch (sporen)onderzoek. Het is belangrijk goede hypothesen te formuleren. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van alle beschikbare middelen in de forensische wetenschap

Er bestaan weinig formele regels voor het opstellen van een hypothese. Niettemin, kunnen we u wel helpen met het formuleren van hypothesen die in een forensische setting behulpzaam zijn. In deze training leert u hypothesen in het forensisch proces te beoordelen en op basisniveau te formuleren.

Inhoud

Deze E-learning bevat materiaal waarover nog wordt gedebatteerd binnen de internationale forensische gemeenschap. Het wordt op dit moment alleen aangeboden als een aanvullend didactisch hulpmiddel bij klassikaal onderwijs. Voor een correcte toepassing advisere wij begeleidig door onze deskundige trainers.

Als u bent verwezen naar deze E-learning, vermeld de naam van de cursus die u volgt in het opmerkingenveld van het contactformulier.

Meer informatie

Heeft u interesse in deze E-learning of heeft u vragen neem dan contact met ons op. 
U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier of bel 070 – 888 6139. Voor het volgen van deze e-learning klik hier (geen inlog nodig).