Oud-directeur Kees Möhring overleden

Vrijdag 5 april kregen we het verdrietige bericht dat onze oud-directeur Kees Möhring (59) is overleden. Kees was plaatsvervangend directeur en directeur Externe Relaties toen hij in maart 2017 afscheid nam van het NFI. Hij was toen bijna 12 jaar in dienst.

Gedurende zijn carrière bij het NFI was Kees onder meer verantwoordelijk voor het onderhouden en het verbeteren van de contacten met de (internationale) ketenpartners. Ook zette hij zich in om de levertijden van het NFI te versnellen.

Na zijn vertrek werd Kees benoemd tot programmadirecteur Toezicht bij de Inspectie Justitie en Veiligheid.

Kees was zeer geliefd bij de medewerkers van het NFI. Met zijn heerlijke gevoel voor humor, zijn warme manier van leidinggeven, zijn vertrouwen in de kracht van de collega's en zijn vermogen om conflicten op te lossen, zette hij het NFI nationaal en internationaal op de kaart. De deur van Kees stond altijd open, altijd hartelijk, altijd welkom. Een verbinder, een netwerker, gewoon een fijn, lief en aimabel mens.

We gaan hem enorm missen en wensen iedereen die hem een warm hart toe droeg, heel veel sterkte met dit verlies.

Vanwege de uitvaart van Kees kan het zijn dat medewerkers van het NFI vrijdag 12 april minder goed bereikbaar zijn.