Corporate film NFI prijswinnaar op filmfestival in Cannes

In de Franse stad Cannes – bekend van het jaarlijks terugkerend filmfestival- is de corporate film van het NFI genomineerd als prijswinnaar van de ‘Cannes Corporate Media & TV Awards’.

De film werd eind vorig jaar door het productiebureau BroekhuizenWirtz (regie: Felix Kops, productie: Make Way Film) gemaakt, in opdracht van het NFI. In de film is te zien hoe het NFI, door middel van forensische wetenschap, sporen laat spreken. (Bekijk hier de film)

Afgelopen week kreeg BroekhuizenWirtz officieel bericht vanuit Cannes, dat de corporate film van het NFI een prijs heeft gewonnen in de categorie ‘Informational Films’ en ‘Corporate Videos’. De corporate film van het NFI is uit de in totaal 844 ingezonden films verkozen om een ‘Dolphin Trophy’ te krijgen.

Of het een Silver, Gold, of zelfs een White (Grand Prix) of Blue Dolphin (most succesfull production company) zal worden, wordt eind november bekend gemaakt. 

Helaas gaat de prijsuitreiking in Cannes niet door in verband met Corona. De organisatie stuurt de Dolphin Trophy per post naar de winaars op.

Update: Onze corporate film heeft in de categorieën 'Informational Films' en 'Corporate Videos' een Gouden Dolfijn gewonnen.