Werken bij het NFI

Bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) werken mensen die gedreven en gepassioneerd hun werk doen. Professionals die met hun werk een maatschappelijk relevante bijdrage leveren en hun rol in de rechtspleging zo effectief en efficiënt mogelijk uitvoeren.

Bekijk hier de actuele vacatures van het Nederlands Forensisch Instituut. 

Het NFI biedt toptalenten interessant werk in een uitdagende en inspirerende omgeving.

Het NFI streeft ernaar de meest innovatieve en klantgerichte leverancier van forensische producten en diensten te zijn. Dit zie je terug in het DNA van onze medewerkers. Door actief onderlinge kennis te delen en open te staan voor nieuwe ideeën houden wij elkaar scherp  en prikkelen we elkaar om tekens weer met innovatieve maatschappelijke, technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen te komen.

Gendergelijkheid

Het NFI heeft sinds 2022 een expliciet Diversiteit en Inclusie (D&I) beleid. Diversiteit gaat over de verschillen tussen mensen en inclusie gaat over het accepteren van die verschillen. Diversiteit en inclusie gaan verder dan het land van herkomst of het geslacht. Uiteindelijk gaat het erom dat we openstaan voor andere invalshoeken, elkaar met respect behandelen, niet over elkaar oordelen op basis van bijvoorbeeld gender of waar iemand geboren is en ongewenst gedrag bespreekbaar durven maken. Zo maken we met elkaar het NFI tot een organisatie waar iedereen graag werkt.Lees meer hierover in ons Gender Equality Plan.

Contact over vacatures bij het NFI

Heb je vragen over openstaande vacatures of wil je informatie over werken bij het NFI? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. 

Contactformulier

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om voor informatie te verstrekken over het werken bij het NFI, waarna ze vernietigd worden. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Akkoordverklaring(verplicht)